White Widow

2,490Ft

Gyömbéres, zöldséges, lime-os, maszkos, fehér, egyedi Chili szósz, közepes erősséggel!

Nettó térfogat: 100 ml

Kategória:

Leírás

A sok maszknak amit láttam, meglett a végeredménye. Megszületett egy új, egyedi, teljesen új ízvilágú maszkos Janchili szósz. 😀 Hát ez sem egy alap szósz lett, hanem egy igazi újdonság, egy kirobbanóan új íz, ami eltér az eddigiektől. A gyömbér, a zöldségek,a lime és a társai megtették a magukét (meg a sok kísérletezés is), továbbá a színe sem az a megszokott, amire egy Chili szósz hallatán asszociálna az ember. Közepes erőssége van, ami egy idő után megálljt parancsol abban, hogy ne nyalogasd el magában az egész üveggel.  Mi használjuk a maszkot, és te? 🙂

Amihez ajánlom

Nem kell megijedni tőle, nem dominálja el a gyömbér, harmonizál az ízével. Natúr húsokhoz, főtt húsokhoz tökéletes kiegészítő. Húsleveshez, egyéb ételekhez, amihez passzol a zöldséges íz. Vagy amihez neked tetsző ízvilág az amit a Fehér Özvegy ad.

Összetevők: Habanero Chili, zöldségek, lime, burgonya, fokhagyma, gyömbér, fűszerek, cukor, só, citromsav, nátrium-benzoát

Ha mégsem jött be a színe, akkor itt van a Fekete Özvegy, az ellentéte: Klikk ide!

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a Habanero számomra egyedi érdekes íze,ami az egyik kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika


0