Vegyes csomag

9,350Ft

Két fajta ízesített szósz, egy natúr szósz és egy Chili olaj egy csomagban, 7 % kedvezménnyel.

Térfogat: üvegenként 100 ml

Kategória:

Leírás

Ez a csomag is, a Janchili vegyes csomag,  mint nálunk mindegyik, részben a kedvezőbb árról szól, de legfőképpen a jó és élvezetes evésről! Itt három szósz és egy olaj van terítéken. Legyen elég itt az első bekezdésben annyi, hogy egy borsos-fűszeres, egy füstölt Jalapeno-s, egy fokhagymás csípős olaj és egy extra erős Trinidad natúr szósz. Olvassátok el lejjebb pontosan mi micsoda, ha még nem ismeritek. 10060 forint helyett most 9350 forintért lehet a tiéd, ami 7% kedvezményt jelent!

 

Mr. Fika: Zöldbors szemek Bulleit Bourbon Whiskey-ben flambírozva, zamatos zöldségek és Habanero Chili eszméletlenül mámorító egyvelege. Több info itt: Klikk ide!

Chipotle: A Chipotle szósz egy füstölt Jalapeno paprika és a napérlelte, extra zamatos San Marzano paradicsom életre szóló házassága. A végeredmény egy kellemesen és közepesen csípős, telt ízű csoda. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Gasoline: Carolina Reaper pehely, zöld fűszerek és fokhagyma kellemes csípős elegye. 2020 decemberétől megújult recepttel! Itt tudsz róla többet olvasni: Klikk ide!

Red Death: A jelenlegi világbajnok második helyezett Trinidad Moruga Scorpion Chili brutális ereje üvegbe zárva. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

 

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségüket megőrzik a címkén jelzett időpontig.


0