Barion Pixel Roppanós, friss, saját földön termesztett Jalapeno Chili savanyúság
Akció!

Jalapeno savanyúság

2,300Ft

Az akció eddig érvényes még:

Roppanós jalapeno chili savanyúság, hagyományos eljárással készült, kézműves, minőségi termék.

Nettó térfogat: 720 ml

Leírás

A nagy klasszikus Jalapeno chili savanyúság. Sokat nem lehet mondani róla, egy csípős termékekben jártas embernek. Mindenki találkozott vele már valamilyen formában. DE mindenki futott bele már jobb, rosszabb termékbe. Nos ez akkor a jobb fajta lesz, mert házilag készült a kis gyártóműhelyemben és az saját földemen termett, továbbá hagyományos eljárással készült. Ez az amiért pedig jól megőrzi az erejét és a kemény roppanós jellegét!

Amihez ajánlom
A Jalapeno chili a sütin kívül szinte mindenhez használható. Pizzára, szendvicsekbe, a sajttal töltött bundás vagy rántott hús közé keverve, hentes tokányba keverve az uborka helyett, vagy mellé az extra ízért, a tejszínes csirkemellhez, hamburger, saláták, stb, nagyjából estig lehetne sorolni annyira sokoldalú. Egyedi igény esetén a sütit is elkészítjük, csak kíváncsiságból! 🙂

Összetevők: Szeletelt jalapeno chili, 10 % ecet, só, cukor, mustármag, egész bors, koriandermag, babérlevél, citromsav, nátrium-benzoát, borkén

Nettó térfogat: 720 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Jalapeno chili ismertető: Fényes sima felületű paprika, 5-8 cm hosszal. Mi zöld formában ismerjük általában, de piros lesz ha tovább hagyjuk érni.

SHU értéke: 2500-8000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Könnyed, füves, friss ízű paprika, még zöld formában. Pirosra érve elveszíti a fényességét és az általunk megszokott ízt is, inkább keserűbb – de édesebb és erősebb is lesz. Más lesz ezáltal a felhasználási területe is a piros Jalapeno chilinek.

Származási ország: Mexikó


0