Red Death

(2 vásárlói értékelés)

3,490Ft

Haladó vagy már? Akkor ez a szósz igazán neked való! Ízlelőbimbókat izgató és homlokot gyöngyöztető élményben fog részesíteni a paprika tiszta ízével karöltve.

Nettó térfogat: 100 ml

Kategória:

Leírás

A jelenlegi világbajnok második helyezett Trinidad Moruga Scorpion chili brutális ereje üvegbe zárva. Haladó vagy már? Akkor ez a szósz igazán neked való! Ízlelőbimbókat izgató és homlokot gyöngyöztető élményben fog részesíteni a paprika tiszta ízével karöltve.

Amihez ajánlom

Pörkölt alapú ételekhez, húsleveshez, a nagyi töltött káposztájához, sós palacsintákhoz, de nem sorolom, mindenhez IS tökéletes, ha szereted ha az erőset.

Összetevők: Piros Moruga Chili, só, almaecet, citromsav, nátrium-benzoát

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

Gyermekek elől elzárva tartandó a szósz nagyon erős!

Ha hasonló erejű de az első pillanatban(utána már úgyis minden mindegy lesz  😀 ) gyümölcsösebb ízű szószt keresel akkor ezt javaslom helyette: Napalm Death


Trinidad Scorpion Moruga ismertető: A brutális erejétől eltekintve, a Trinidad Moruga Skorpió gyengéd gyümölcsszerű ízű paprika, ami édes-erős eleggyé alakul a szánkban.

Paul Bosland, a chili paprika szakértője és a Chilei Pepper Intézet igazgatója azt mondta: „Fogsz egy falatot. Nem tűnik olyan durvának,de akkor erősödik és erősödik, és erősödik. ”
“Lehet” hogy igaza volt. 2012-ben még a világ legerősebb paprikája volt, de lett nála is erősebb azóta….

SHU értéke: kb 2.000.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Származási hely: Moruga, Trinidad sziget


Red Death termékről 2 értékelés

  1. László

    Még 2018-ban vettem egy kis üveggel Szekszárdon. Nem hittem volna, hogy ennyire finom amellett, hogy pokoli csípős. Végre erős paprikát tehetek az ételekbe, nem himi-humi fenéket. Nagyon kevés kell a forró ételekbe, így kitart egy darabig azt hiszem, de abban biztos vagyok, hogy legközelebb is ezt veszem, és talán még egy másik fajtáját is. Ajánlom minden ínyencnek.

  2. Váradi László

    Majdnem megegyezik a név a teljesítménnyel. SLOW Red Death-re készülj, ha ezt a terméket kipróbálod. Először elragad magával a chili paprika íze és a színe selymessége, ahogy körbetáncolja az éppen aktuális étked. Aztán szépen lassan felépül az ízlelőbimbóidon egy leírhatatlan csípős íz, amit a bolti paprika szószokon nevelkedők nem tudnak, majd hova tenni. Szó szerint megtapasztalhatod a halát, ahogy a neve is mutatja, de ha egy megrögzött csípősség függő vagy a mennybe is repíthet.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0