Le Chef

(2 vásárlói értékelés)

2,290Ft

A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a szósz, ami közepes erősségű.

Nettó térfogat: 100 ml

Kategória:

Leírás

A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a műalkotás. Szó szerint mesteri ugyanis egy mesterszakács segítségével állítottam össze! Kellemesen pikáns, enyhén keleties beütéssel.

Amihez ajánlom

Használd fel távol-keleti receptjeidhez, de bármilyen ételhez is adagolod, eszméletlen ízbombát kapsz, ami brutálisan nagyot szól a szádban, amit ki is tudsz élvezni mert nem marja le a nyelved.

Összetevők: Trinidad Moruga Skorpió chili,kaliforniai paprika, paradicsom, mangó, só, 12 féle fűszer, só, citromsav, nátrium-benzoát

Ha szereted a fűszeres szószokat, de ezt nem érzed magadénak, akkor hasonlóan fűszereset, de más karaktert itt találsz: Mr. Fika

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Trinidad Scorpion Moruga ismertető: A brutális erejétől eltekintve, a Trinidad moruga skorpió gyengéd gyümölcsszerű ízű paprika, ami édes-erős eleggyé alakul a szánkban.

Paul Bosland, a chili paprika szakértője és a Chilei Pepper Intézet igazgatója azt mondta: „Fogsz egy falatot. Nem tűnik olyan durvának,de akkor erősödik és erősödik, és erősödik. ”
“Lehet” hogy igaza volt. 2012-ben még a világ legerősebb paprikája volt, de lett nála is erősebb azóta….

SHU értéke: kb 2.000.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Származási ország: Moruga, Trinidad sziget


Le Chef termékről 2 értékelés

  1. Jani (megerősített tulajdonos)

    Egy kellemesen fűszeres csilis kethup-hoz tudnám hasonlítani, univerzálisan használható szinte bármilyen étel mellé.

  2. Dávid

    Életem eddigi legfinomabb csiliszósza. Én nem tudom, hogy milyen fűszerek vannak benne, de zseniális az összhatás. Ajándékba kaptam egy üveggel de már elfogyott, és most azért is jöttem fel az oldalra, hogy rendeljek még.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0