Akció!

Chilis-csokis szilvalekvár

2,200Ft 1,890Ft

Hagyományos módon készült chilis-belga csokis prémium lekvár,  96% szilvával, belga csokival, kevés cukorral.
Töltő tömeg: 400 g

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Nos, szerintem a lekvárból a szilvás a legfinomabb, ugyanez a véleményem a pálinkáról is! 😀 Ezután akkor ez a chilis-belga csokis szilvalekvár vajon milyen lehet? Elárulom, brutálisan finom!

Itt extrán el kell süssem a meggylekvár alatt írt szövegemet, mégpedig: Ha nyáron tényleg besokalltál a chili szószokból, meg a nagy húsevésekből és vágysz egy kis édesre, de csípős nélkül nem élet az élet?! Szeretnél egy kis vitamint kombinálni a kapszaicinnel, hogy el tudd mondani, hogy te aztán tényleg egészségesen táplálkozol?* Hús nélkül enni egy laza lekváros kenyeret? Akkor helyben is vagy ennél az enyhén csípős chilis-belga csokis szilvalekvárnál. Nem péppé főzött dzsem-ről van szó, hanem gyümölcsdarabokból álló hagyományos ütős lekvárról, amit azért szerintem érdemes legalább egyszer megkóstolni!

*ha Schobert Norbi és társai kérdezik, kamuzd azt, hogy nincs benne cukor, meg a kenyeret is tagadd le! 🙂

Amihez ajánlom

Amihez eddig is lekvárt ettél, de fel szeretnéd dobni a régi ízvilágot. Magában is majszolhatod, nem fogja kimarni az ízlelőbimbóidat, mert éppen csak csípős. Chili + ízbomba imádóknak ez az igazi nassolni való! De ha mégis inkább csak a hús jöhet szóba, akkor egy sült vadhús mellé biztosan telitalálat lesz!

Összetevők: Szilva 96%, belga csokoláde, kakaópor Habanero chili, cukor / 100 g lekvár 200 g szilva felhasználásával készült!

Tartósítószer, ízfokozó, színező és adalékanyag mentes!

Ha ezután is úgy érzed, hogy ez nem a te lekvárod, akkor javaslom helyette a prémium chilis meggylekvárt amit itt érsz el: Klikk ide!

Töltő tömeg: 400 g

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a habanero számomra egyedi érdekes íze, ami a kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika


0