Fűszeres csomag

6,570Ft

Fűszeres, borsos, zöldséges, gyömbéres chili szószok 7% kedvezménnyel csomagban.

Nettó térfogat üvegenként 100 ml

Kategória:

Leírás

Fűszeres-borsos, fűszeres- zöldséges, fűszeres-gyömbéres-lime-os alapú chili szószok 7 % kedvezménnyel csomagban. 7070 forint helyett így 6570 forintért tiéd lehet ez a hármas! Na ez most aztán tényleg egy jó kis fűszeres chili szósz válogatás lett!

De inkább olvasd el az összesnek a leírását amit tartalmaz a csomag, ott van néhány tipp arra, hogy mihez passzolnak igazán, de egyébként a képzeleted szabja meg csak a határt!

Le Chef: A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a műalkotás. Szó szerint mesteri ugyanis egy mesterszakács segítségével állítottam össze! Kellemesen pikáns, enyhén keleties beütéssel. Ha többet szeretnél tudni róla: Klikk ide!

Mr. Fika: Zöldbors szemek Bulleit Bourbon Whiskey-ben flambírozva, zamatos zöldségek és Habanero chili eszméletlenül mámorító egyvelege, mustár és balzsamecet selymes ölelésében. Mielőtt elmenekülsz a nevétől… Mr. Fika kedves barátom után kapta, így tisztelegve előtte, hogy a kezdeti lépésekben segítségemre volt abban, hogy eredeti, minőségi, USA-ból származó magokkal kezdhessem a paprika termesztést. Ha többet szeretnél tudni róla: Klikk ide!

White Widow: Megszületett egy új, egyedi, teljesen új ízvilágú Janchili szósz. Hát ez sem egy alap szósz lett, hanem egy igazi újdonság, egy kirobbanóan új íz, ami eltér az eddigiektől. A gyömbér, a zöldségek,a lime és a társai megtették a magukét (meg a sok kísérletezés is), továbbá a színe sem az a megszokott, amire egy Chili szósz hallatán asszociálna az ember. Közepes erőssége van, ami egy idő után megálljt parancsol abban, hogy ne nyalogasd el magában az egész üveggel. Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


0