Fűszeres csomag

8,790Ft

Fűszeres chili szószok egy kupacban, 6% kedvezménnyel.

Nettó térfogat üvegenként 100 ml

Leírás

Fűszeres-borsos, fűszeres-gyömbéres-lime-os, argentin steak és 12 fűszeres keleties jellegű chili szószok 6 % kedvezménnyel csomagban. 9360 forint helyett így 8790 forintért tiéd lehet ez a négyes! Na ez most aztán tényleg egy jó kis fűszeres chili szósz válogatás lett!

De inkább olvasd el az összesnek a leírását amit tartalmaz a csomag, ott van néhány tipp arra, hogy mihez passzolnak igazán, de egyébként a képzeleted szabja meg csak a határt!

Le Chef: A Trinidad Moruga Skorpió chili és 12 mesteri érzékkel összeválogatott fűszer csodagyereke ez a műalkotás. Szó szerint mesteri ugyanis egy mesterszakács segítségével állítottam össze! Kellemesen pikáns, enyhén keleties beütéssel. Ha többet szeretnél tudni róla: Klikk ide!

Mr. Fika: Zöldbors szemek Bulleit Bourbon Whiskey-ben flambírozva, zamatos zöldségek és Habanero chili eszméletlenül mámorító egyvelege, mustár és balzsamecet selymes ölelésében. Mielőtt elmenekülsz a nevétől… Mr. Fika kedves barátom után kapta, így tisztelegve előtte, hogy a kezdeti lépésekben segítségemre volt abban, hogy eredeti, minőségi, USA-ból származó magokkal kezdhessem a paprika termesztést. Ha többet szeretnél tudni róla: Klikk ide!

White Widow: Megszületett egy új, egyedi, teljesen új ízvilágú Janchili szósz. Hát ez sem egy alap szósz lett, hanem egy igazi újdonság, egy kirobbanóan új íz, ami eltér az eddigiektől. A gyömbér, a zöldségek,a lime és a társai megtették a magukét (meg a sok kísérletezés is), továbbá a színe sem az a megszokott, amire egy Chili szósz hallatán asszociálna az ember. Közepes erőssége van, ami egy idő után megálljt parancsol abban, hogy ne nyalogasd el magában az egész üveggel. Klikk ide!

El Gaucho: Az El Gaucho argentin steak szósz, közepesen csípős, markáns, fűszeres ízvilággal. Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandók!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


0