Ütős négyes csomag

13,200Ft

Ütős négyes, extrém erős natúr chili szósz csomag, 8% kedvezménnyel egyben!

Nettó térfogat: 4 X 100 ml

Leírás

Leírás

8%-al kedvezőbb áron éred el így a kedvenc extrém erős szószokat, mintha külön vennéd meg őket! Így 14360 forint helyett 13200 forintért  kapod meg!

Ebben a kis csomagban összeválogattam nektek(fanatikusoknak, bátraknak, őrülteknek 😀 és annak aki szereti és bírja ), a legütősebb 4 fajta extrém erős natúr Chili szószt, ami nálam kapható!

Itt tudjátok elolvasni milyen szószok is ezek valójában:

Red Death: A jelenlegi világbajnok második helyezett Trinidad Moruga Scorpion chili brutális ereje üvegbe zárva. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Napalm Death: Sárga Trinidad Moruga Skorpió darálmány. Azonnal elcsavarja a fejed. Semmi mellékíz, csak a kellemesen gyümölcsös íz a brutális erő ölelésében. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Black Mamba: Igazi rosszfiú. Big Mama, Barna Moruga és Chocolate Habanero speciális elegyéből készült férfias ízvilágú zsenialitás. Karcos, mint a sziklás hegyek és a fákkal színezett szavannák, ahol a Black Mamba tanyázik. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Berzerker a kapszaicin bajnok: A jelenlegi világbajnok első színtiszta Carolina Reaper Chili darálmány. Ha többet szeretnél tudni akkor: Klikk ide!

Nettó térfogat üvegenként: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.

Gyermekek elől elzárva tartandó, a szószok extrém erősek!


0