Angry Pig

2,390Ft

Kolbászos, Habanero chilis, magyaros jellegű, közepes erősségű chili szósz

Nettó térfogat: 100 ml

Kategória:

Leírás

Egy régi nagy kedvenc visszatért! Sokan hiányolták a Habanero chilis, kolbászos Angry Pig-et, de a bürokrácia útvesztőiben elveszett a malacka. 🙂 Most meglett végre! A recept és az íz a régi, nem lehet vele mellényúlni! Mangalica kolbásszal van megtuningolva, abból kifolyólag, hogy nálunk mangalicák vannak csak! Ha nem a kedvenced a disznóvágás és a vele járó dolgok, de azért szereted az ehhez tartozó ízvilágot, akkor jó szósszal szemezgetsz! Igazi magyaros ízvilág, közepesen csípős erősséggel. Aki pedig eddig nem ismerte, de a magyaros ízeket szereti és véleménye szerint a paprika az piros, na akkor megnyugodhat, mert itt van amit keresett! Ez szintén az egyik leguniverzálisabb szószok egyike, legalábbis nekünk magyaroknak biztosan!

Amihez ajánlom
Mindenhez kb. Nos a húsleveshez mégsem passzol, sem a színe, sem az íze. De, pizza, szendvics, mindenféle tészták, sült krumpli,stb, stb, stb.

Összetevők: Habanero Chili, kolbász, kaliforniai paprika, paradicsom, só, citromsav, nátrium-benzoát

Ha szereted a fűszeres szószokat, de ezt nem érzed magadénak, akkor hasonlóan fűszereset, de más karaktert itt találsz: Le Chef

Nettó térfogat: 100 ml

Felbontás után hűtőben tárolandó!

Minőségét megőrzi a címkén jelzett időpontig.


Habanero ismertető: Felülete sima,nem recés, vagy bordázott, mint sok erősebb chilinek. Nagysága 2,5-7 cm körüli szokott lenni, színe függ az adott fajtától.

SHU értéke: 100.000-350.000

SHU érték: Csípősségi egység, amivel a paprikában megtalálható kapszaicin mennyiségét jelzik. Ezt az értéket a Scoville-skála segítségével tudjuk besorolni, osztályozni. Pontos értéket nem lehet mondani egy paprikára sem, mert túl sok tényező befolyásolja. Pl. időjárás, föld minősége, a szóban forgó paprika származása.

Ízvilága: Trópusi, gyümölcsös , édeskés + a Habanero számomra egyedi érdekes íze,ami az egyik kedvencemmé teszi. Egy mutatós paprika, ami jól mutat a konyhában is.

Származási ország: Dél-Amerika


0