Információk

Szállítási információk 

 

Szállítással és számlázással kapcsolatos észrevétel, probléma, igény esetén a 0670/669-6981-es számon, palkozsolt@janchili.com címen, vagy a megrendelés email-re adott válaszüzenetben, Palkó Zsolt-nál lehet tájékozódni. 

A csomag a megrendelést követő napon van feladva és 1-2 napon belül meg is érkezik. Foxpost általában inkább 2-4 nap, ők kicsit lassabbak.  Szállítási tájékoztatás e-mailben , illetve a Foxpost-nál  sms-ben és e-mailben történik. Az árak bruttóban értendők.

 

Ingyenes házhozszállítás: 15.000 ft feletti vásárlásoknál

Házhozszállítás ,GLS futár : 1190 ft

Házhozszállítás utánvéttel, GLS futár : 1590 ft

Foxpost automatába: 790 ft

Foxpost automatába utánvéttel*: 990 ft

Budaörsön személyes átvétel**: ingyenes

Gls csomagpont: 990 ft

Gls csomagpont utánvéttel: 1380 ft / az utánvét kiválasztásakor teszi hozzá az utánvét összegét a kosár tartalmához.

 

*Foxpost utánvétes fizetés csak bankkártyával lehetséges!

** előzetes egyeztetés szükséges átvétel előtt Palkó Zsolt-nál 0670/669-6981-számon vagy palkozsolt@janchili.com email címen.

8 órától-12-ig, illetve 13-17 óráig a  Budaörs Baross Utca 89 / Auchan / Burger King mögötti MTT irodaházban vehető át az egyeztetés szerint. Az irodaépületben van vendégparkoló, be lehet hajtani, maszkban adjuk át a rendelést.

 

Csomagajánlatok

A csomagok kedvezményes árai csak az adott csomag kosárba tételénél érvényesülnek, ha külön szedjük össze akkor nem!

Ha bármilyen jellegű problémát észlelnek a szállításban, számlázásban, egyéb dologgal kapcsolatban,kérjük jelezzenek nekünk az info@janchili.com email címre, hogy javíthassuk a szolgáltatásunk minőségét. Köszönjük!

 

Irány a shop:  https://www.janchili.com/shop/

Online fizetéssel kapcsolatos problémák

Jelenleg elképzelhető , hogy többszöri próbálkozásra sem sikerül az online fizetés, mert a pénzintézetek most álltak/állnak át egy biztonságosabb fizetési megoldásra. Sajnos személyesen is tapasztaljuk, hogy ezért nem mindig sikerül a fizetés, mert nem kapja meg az ember a jóváhagyást, vagy hiába hagyja jóvá, nem sikerül mégsem a fizetés. Az információk szerint dolgoznak rajta. Ha nem sikerül a fizetés, akkor nem is vonja le a bank az összeget. Helyette javasoljuk inkább, amíg ez az időszak tart, a banki utalást, vagy utánvétet.
0