fbpx

Információk

Szállítási információk

A kiszállítás a megrendeléstől 1-3 napon belül történik meg, annak függvényében, hogy mikor történt a rendelés és aznap sikerült-e még feladni. Ha igen, másnap általában megérkezik. Amikor felveszi a futár, a megadott email címre, illetve/vagy sms-ben értesítést kap a vásárló. Foxpost általában inkább 2-4 nap, ők kicsit lustábbak. 🙂 Foxpostnál az automata címét feltétlen adják meg a megjegyzésben, az egyszerűbb és gyorsabb lebonyolítás miatt! Az árak bruttóban értendők!

 

Házhozszállítás ,GLS futár : 1350 ft

Házhozszállítás utánvéttel, GLS futár / Foxpost futár: 1700 ft

Ingyenes házhozszállítás: 15.000 ft feletti vásárlásoknál

Foxpost automatába*: 890 ft

Foxpost automatába utánvéttel*: 1100 ft

Budaörsön személyes átvétel**: ingyenes

 

*általában mindig elérhető, amikor nem, akkor nem lesz választható opció a szállításoknál. Ilyen eset pl, szabadság alatt

**általában mindig elérhető, előzetes egyeztetés szükséges Palkó Zsolt-nál 0670/669-6981-számon vagy palkozsolt@yahoo.com email címen. 8 órától-11:30-ig, illetve 12:30-17 óráig a  Budaörs Baross Utca 89 / Auchan / Burger King mögötti MTT irodaházban vehető át a rendelést követő napon, vagy ha 11 óra előtt van megrendelve akkor aznap még 12:30-17 óráig,  illetve Patkó Utca 3 / Patkó Gym-ben 17 óra után is átvehető.

 

Csomagajánlatok

A csomagok kedvezményes árai csak az adott csomag kosárba tételénél érvényesülnek, ha külön szedjük össze akkor nem!

Ha bármilyen jellegű problémát észlelnek a szállításban, számlázásban, egyéb dologgal kapcsolatban,kérjük jelezzenek nekünk az info@janchili.com email címre, hogy javíthassuk a szolgáltatásunk minőségét. Köszönjük!

 

Irány a shop:  https://www.janchili.com/shop/

0